Comedy à la Thjum met Tobi Kooiman en Arie Vuyk

Comedy à la Thjum met Tobi Kooiman en Arie Vuyk

Een tweemaandelijkse comedyshow waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Wil jij keihard lachen? Wil jij de mensen waar je om gelachen hebt na afloop kunnen aanraken, je thuis voelen. Dat kan. Elke show neemt Thjum een aantal comedians mee uit het land om u de avond van uw leven te bezorgen. Wil jij nieuw talent zien voor ze arrogant en onuitstaanbaar zijn geworden? Kom dan nu! Snel! Ze zijn het al bijna!


Deze keer is Paul London uw MC, want Thjum staat in de finale van het Amsterdams cabaret festival.


Tobi Kooiman, comedian en wiskundige, won o.a. het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en de Comedy Talent Award en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival, met lovende juryrapporten: “De prijs voor de grootste grapdichtheid deze avonden gaat naar deze meneer. Tobi Kooiman maakt comedy van hoog en intelligent niveau en verpletterde de zaal met materiaal waar menig gearriveerd stand-up comedian stikjaloers op zal zijn. (…) Lach er maar eens niet om. (…) Hij ging veel te vroeg weg”. Nu is hij vast lid van het Comedyhuis.


Arie Vuyk, toekomstig winnaar van de Nobelprijs voor het cabaret, maakte een spirituele feel good voorstelling. Want je kwam gratis ter wereld maar bent hier niet voor niets. Voor wat dan wel? Arie Vuyk legt het aan u uit. Toen hij even niets te doen had keek hij voorbij leven en dood en kwam terug met een koffer vol conferences, typetjes, liedjes en onzin. Bijvoorbeeld: Als je zuinigheid niet koopt, dan kost dat geld. Of: Iemand die laat zien hoe het niet moet heeft ook een voorbeeldfunctie.


Comedy à la Thjum vindt plaats bij Nieuwe Erven in de grote zaal. Nieuwe Erven is een cultuurboerderij waar je kunt genieten van o.a muziek, theater en literaire voorstellingen.


Datum: vrijdag 25 mei 2018

Line up: Tobi Kooiman, Arie Vuyk, Hans Heuvelman en Coen van den Aardweg

Aanvang: 20.30 uur

Zaal open: 20.00 uur

Entree: € 5,00 (aan de bar verkrijgbaar, pin only)

This event has a Google Hangouts video call.
Join: https://plus.google.com/hangouts/_/calendar/cjA5MTQ4ZWI4Y2tta25lNHJzYmtiYjRvZGNAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ.1496319554389?hs=121

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.