Derde seizoen theatergroep De Nieuwe Honden

DE LUIE HONDEN EN DE NIEUWE ERVEN PRESENTEREN: DE NIEUWE HONDEN

Heb je altijd al willen acteren?  Of altijd al willen weten hoe je een theatervoorstelling maakt? Of lijkt het je gewoon leuk om met een kleine groep op ongedwongen wijze je eigen talenten te ontwikkelen? Dan is De Nieuwe Honden iets voor jou!

De Nieuwe Honden is een samenwerking van Nieuwe Erven en Theatergroep De Luie Honden. In januari 2017 zijn ze gestart met De Nieuwe Honden, een leerplek voor iedereen die in aanraking wil komen met een professionele manier van theatermaken.

Na de eerste lessenreeks van een half jaar en een denderende eindvoorstelling start Theatergroep de Nieuwe Honden op maandag 26 maart 2018 weer met een nieuwe reeks theaterlessen en zijn er nog een paar plekken in te vullen.

LEREN
Er worden lessen aangeboden in verschillende disciplines op het gebied van toneelspelen en theatermaken. Denk aan improviseren, beweging, stem, rolopbouw en tekstbehandeling. Geheel onder leiding van gediplomeerde docenten en theatermakers van De Luie Honden krijg je de mogelijkheid om binnen een veilige en ongedwongen sfeer je eigen talenten te ontwikkelen. De lessen zijn 2 keer per maand op maandagavond van 19.30 – 22.00 uur bij Nieuwe Erven en starten op maandag 26 maart 2018. De kosten zijn 75,00 per half jaar. Je verbindt je per half jaar aan de groep maar je kan je ook opgeven voor een heel jaar.

VOORSTELLINGEN
De vaardigheden die opgedaan worden in de lessen, worden twee keer per jaar in praktijk gebracht met het maken van een voorstelling en het volgen van een masterclass.

ERVARING
‘De Nieuwe Honden’ is een heel geschikte plek om speelervaring op te doen ter voorbereiding op het volgen van een theateropleiding, maar ook om simpelweg je eigen horizon te verbreden.

INSCHRIJVEN
Lijkt het je wat en ben je tussen de 20 en 40 jaar oud? Dan zijn we op zoek naar jou! Schrijf je in via info@deluiehonden.nl

Voor meer informatie of vragen zie www.nieuweerven.nl/denieuwehonden of www.deluiehonden.nl