Nieuw: Comedy à la Thjum, vanaf 22 september

Een tweemaandelijkse comedyshow waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Wil jij keihard lachen? Wil jij de mensen waar je om gelachen hebt na afloop kunnen aanraken, je thuis voelen. Dat kan. Elke show neemt Thjum Arts een aantal comedians mee uit het land om u de avond van uw leven te bezorgen. Wil jij nieuw talent zien voor ze arrogant en onuitstaanbaar zijn geworden? Kom dan nu! Snel! Ze zijn het al bijna!

Thjum is 24 jaar en weet nog steeds slechts in beperkte mate hoe hij zich moet verhouden tot de wereld. Daar heeft hij dan ook genoeg over te vertellen. In zijn moeras van gortdroge humor sluimert een enorm plezier en motivatie om te staan waar hij hij staat. Laat jij je meenemen in de gedachte van deze authentiek antiheld?! Thjum stond al in de Finale van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. Ook won hij de publieksprijs van de Comedy Talent Award 2017.

 


Line-up 22/9: Luuk van der Vaart, Klaas Prins en Janneke Bijl

“Het zit Luuk momenteel niet mee, hij is net afgestudeerd maar kan geen fatsoenlijk werk vinden. Dat terwijl iedereen om hem heen zijn of haar plekje wél lijkt te vinden. Het is tijd dat Luuk zich verder ontwikkelt maar kan hij dat wel? Of eerder, wil hij dat wel?”

Klaas Prins verrast zijn publiek met energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor TV-programma’s als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was de vaste presentator van HumorTV. Op dit moment werkt Klaas aan zijn eerste avondvullende programma ‘Maar Nog Niet Helemaal.’

Janneke de Bijl beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. In de 35 jaar dat ze leeft heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan, die zelden werken maar die ze jullie desondanks niet wil onthouden. Met haar kenmerkende stoïcijnse en scherpe blik legt ze jullie haarfijn uit hoe je je vriend het beste kunt veranderen, wat het probleem is met bruisballen en waarom hardlopen niks oplost.