Vrijwilliger

Vanaf het ontstaan van Nieuwe Erven, in 2007, draait de volledige organisatie op inzet van vrijwilligers. Van klussers tot helpers voor in de moestuin en voor het terrein onderhoud. Van gastheren tot begeleiders van activiteiten.

Stichting Nieuwe Erven is enorm trots op de vaste schare vrijwilligers die zich op dit moment heeft verbonden aan de organisatie.
Maar andersom nog meer ! Wij met z’n allen (de vrijwilligers) zijn trots op Nieuwe Erven, zoals we de locatie in de afgelopen 6 jaar hebben opgebouwd is, verbouwd (zeg maar herbouwd) is,  wat er allemaal georganiseerd wordt én wat er nog allemaal in het vat zit….

Circa 50 mensen zetten zich dagelijks, wekelijks of maandelijks in om Nieuwe Erven te laten draaien. Zonder vrijwilligers is er geen Nieuwe Erven. Dat beseffen wij maar al te goed.

Daarom organiseren we maandelijks een vrijwilligersborrel en wordt er (door vrijwilligers!) eens in de twee maanden een nieuwsbrief verstuurd naar alle vrijwilligers. Op deze manier houden we de vrijwilligers geïnformeerd en betrokken.

Als klap op de vuurpijl is er jaarlijks in januari een vrijwilligersfeest. Dan bedanken we alle vrijwilligers nog eens extra voor alle steun en hulp.

Interesse in vrijwilligers werk bij Nieuwe Erven? Stuur een mail naar vrijwilligers@nieuweerven.nl
>> Klik HIER voor ons Vrijwilligerbeleid.

pphead