Comedy à la Thjum

Comedy à la Thjum
Wanneer:
27/09/2019 @ 20:30 – 22:00
2019-09-27T20:30:00+02:00
2019-09-27T22:00:00+02:00
Kosten:
€ 5.00
Comedy à la Thjum

Een tweemaandelijkse comedyshow waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Wil jij de mensen waar je om gelachen hebt na afloop kunnen aanraken? Dat kan. Elke show neemt Thjum een aantal comedians mee uit het land om u de avond van uw leven te bezorgen. Nieuw talent zien voordat ze arrogant en onuitstaanbaar zijn geworden? Kom dan nu! Snel! Ze zijn het al bijna!

 

 

Line-up:

Bader El Khalfi is iemand die de weg kwijt en neem je mee in zijn zoektocht naar wie en wat hij is. Is hij nu een Nederlandse Marokkaan of Marokkaanse Nederlander, wie het weet mag het zeggen. Want zelf heeft hij geen idee. Gewapend met een brede lach, een twinkel in zijn ogen en zelfspot neemt hij iedereen mee in zijn heerlijke wereld barstensvol tegenstrijdigheden.

Bram van der Velden is een geboren en getogen Limbo uit Venlo. Hij week in 2004 uit naar Amsterdam om er zijn comedy-ambities een kans te geven. In datzelfde jaar wist hij al meteen het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival op zijn naam te schrijven. De jury van het Concours roemde van der Velde om zijn sterke engagement. ‘Veruit de meeste variatie en het meeste raffinement in het bespelen van de zaal’, schreef De Volkskrant. In april 2005 wint hij met zijn onversneden rauwe humor ook de jury- en publieksprijs van het AKF Comedy Concours. Daarna speelt hij jarenlang bij Comedy Café Amsterdam en Night of Comedy. Van der Velde behoort al jaren tot de top van de Nederlandse stand-up. Door zich te bedienen van snelle en geëngageerde comedy heeft hij al op verschillende podia gestaan, waaronder Comedy Factory en Lowlands. In 2016 verhuist Bram naar Antwerpen, maar ook dan blijft hij een vaste waarde in de Nederlandse comedy-scène. Bram is nog vaak terug te vinden in het ComedyCafé Amsterdam en club Haug Rotterdam, maar ook bij vele andere clubs en venues in Nederland en België is hij een veel gevraagde headliner.

Patrick Meijer (geboren in Hengelo) is al bijna 20 jaar een hit op het podium met zijn volstrekt originele grappen die meer onverwachte wendingen bevatten dan een circusacrobaat in een draaiende wasmachine. Meijer is een authentieke comedian’s comedian. Zo’n artiest waar comedians na de show vol eerbied over praten aan de bar. Patrick Meijer is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die het publiek altijd wil uitdagen om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels. En zo zet hij elk optreden wat memorabels neer.

Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.15 uur
Entree: 5,- PIN Only