Comedy à la Thjum

Wanneer:
15/11/2019 @ 19:30 – 21:00
2019-11-15T19:30:00+01:00
2019-11-15T21:00:00+01:00

Een tweemaandelijkse comedyshow waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Wil jij de mensen waar je om gelachen hebt na afloop kunnen aanraken? Dat kan. Elke show neemt Thjum een aantal comedians mee uit het land om u de avond van uw leven te bezorgen. Nieuw talent zien voordat ze arrogant en onuitstaanbaar zijn geworden? Kom dan nu! Snel! Ze zijn het al bijna!

Deze keer een line-up met nationale én internationale ervaring:

Sergej Lopouchanski
Na het regenachtige Rusland in ’91 te ontvluchtten zette Sergej voet aan wal in Antwerpen en keek hij niet meer om. Sergej groeide niet op met Samson en Plop en dit vertaalt zich naar een speelsheid en enthousiasme die van hem een van de meest unieke comedians in Vlaanderen maakt. Met een internationaal onderhoudende comedyset (Edinburgh Fringe, Dublin, …) zorgt Sergej voor een waanzinnig frisse comedystem in Vlaanderen.

Fabian Franciscus
Fabian veroverde in de fameuze ‘The Comedy Store’ in London de eerste prijs in een belangrijke comedy wedstrijd. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen.
Hij ging viraal met verschillende cabaret filmpjes en was o.a. te gast bij Spijkers Met Koppen, Na Het Nieuws en bij Radio538.
Momenteel is hij ook te zien in de online panel show ATYD, waarin hij vaste teamcaptain is.

Kijk! https://www.youtube.com/watch?v=Dd51_pjB7UE

Thomas van der Hulst
Deze boomlange droogkloot weet de mensen telkens weer enorm aan het lachen te maken. Punt.

Pieter van Breevoort
Eigenlijk is Pieter natuurkundige, maar hij heeft altijd ook een grote liefde voor stand up comedy gehad. Toch ging hij pas na zijn dertigste stand uppen. Op het podium vertelt hij graag over taal, reflectie en zelfbewustzijn onder het mom: weet wat je zegt. “Hij praat op een droogkomische, onderkoelde manier die origineel is, waar moed voor nodig is en die past bij de komische inhoud die hij vertelt. (…) De grappen zitten dan ook goed in elkaar. Pieter straalt echtheid uit.” – Juryrapport Delft Comedy Talent Award. In 2016 won Pieter de juryprijs van de Comedy Talent Award en speelde hij op het Utrecht International Comedy Festival. In 2017 won hij zowel de jury- als de publieksprijs van de Delft Comedy Talent Award. In 2018 stond hij in de finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

Zaal open: 20.15u
Aanvang: 20.30u
Entree: 5,- aan de kassa (PIN Only) of online via https://www.nieuweerven.nl/product/15-november-comedy-a-la-thjum/  

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.