Comedy à la Thjum

Comedy à la Thjum
Wanneer:
28/02/2020 @ 20:30 – 29/02/2020 @ 22:30
2020-02-28T20:30:00+01:00
2020-02-29T22:30:00+01:00
Comedy à la Thjum

Graag een warm applaus voor Thjum! Slechts twee weken na de zinderende finale van het Leids Cabaret Festival staat hij al weer met zijn show Comedy à la Thjum op het podium bij Nieuwe Erven. Deze jongen gaat als een speer…

Comedy à la Thjum is een tweemaandelijkse comedyshow waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Wil jij de mensen waar je om gelachen hebt na afloop kunnen aanraken? Dat kan. Elke show neemt Thjum een aantal comedians mee uit het land om u de avond van uw leven te bezorgen. Nieuw talent zien voordat ze arrogant en onuitstaanbaar zijn geworden? Kom dan nu! Snel! Ze zijn het al bijna!

De line up:

Marc van Gestel
Nik Goedemans
Alyssa Gonzalez
Luuk Ransijn

MC: Thjum

Over Marc van Gestel
Wat er ook gebeurt: Marc van Gestel houdt het droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook wat melige observaties. Marc oefent op energie en emotie. Maar tot het zover is staat de lach centraal. 

Sinds juli 2015 staat Marc overal in Nederland op het podium als standup comedian. In 2017 stond hij in de finale van de Talent Comedy Award in Delft en in 2018 won hij de publieksprijs van de Comedy Talent Award in Utrecht. Als winnaar speelde hij dat jaar op het Utrecht International Comedy Festival in TivoliVredenburg.

Bio van Nik Goedemans
Afgestudeerd in de Psychologie. De wereld aan je voeten? Niet te bezield. Meer een expert in gedragswetenschap die zelfs soms zijn eigen gedrag niet eens lijkt te begrijpen, lekker dan.

Ik vind keuzes maken al moeilijk. Elstar, Granny Smith, Pink Lady? Gaat het nou over appels of over een Conference? Dat is een rare vergelijking. Wie maakt mijn keuzes überhaupt? Heb ik daar invloed op of ben ik slechts figurant in het leven van mijn eigen brein? Tegen mezelf zeg ik altijd dat ik het wel begrijp, maar of dat echt zo is? Geen idee. Wellicht. 

Van Alyssa Gonzalez’ fb-pagina
Hallo mensen! Ik heb nu dus Instagram. Verder ben ik niet veranderd als persoon. Voorlopig. (…) Tot daar wellicht. En anders, tot hier gewoon. Of in het echt. Maar dat zou wel heel raar zijn..

Alyssa’s ervaring op het podium begint als scholier bij het RO Theater. Via het conservatorium in Antwerpen, afstudeerrichting Kleinkunst, een aantal rollen voor Belgische en Engelse tv-producties en heel veel spelen op festivals en in cafés, stond zij ook afgelopen editie op het podium bij het Leids Cabaret Festival.

Bio van Luuk Ransijn
De 19-jarige Luuk Ransijn maakt muzikaal cabaret. Luuk is een anti-held. Hij slaagt in z’n falen, is eerlijk over zijn leugens en wurmt zich in een wereld waarin iedereen heteroseksueel en assertief lijkt.

Vorig jaar speelde hij in het voorprogramma van Sara Kroos, momenteel is hij finalist van het Griffioen de Stoep Cabaret Festival.

 

Zaal open: 20.15u
Aanvang: 20.30u
Entree: 5,- aan de kassa (PIN Only) of online via www.nieuweerven.nl/winkel

 

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.