Comedy a la Thjum met o.a. Tobi Kooiman

Comedy a la Thjum met o.a. Tobi Kooiman
Wanneer:
25/01/2019 @ 20:30 – 22:30
2019-01-25T20:30:00+01:00
2019-01-25T22:30:00+01:00
Waar:
Stichting Nieuwe Erven
Heiligenbergerweg 144
Amersfoort
Kosten:
€ 5,00
Comedy a la Thjum met o.a. Tobi Kooiman @ Stichting Nieuwe Erven

Een tweemaandelijkse comedyshow waar echte mensen, echte verhalen vertellen. Wil jij de mensen waar je om gelachen hebt na afloop kunnen aanraken, je thuis voelen. Dat kan. Elke show neemt Thjum een aantal comedians mee uit het land om u de avond van uw leven te bezorgen. Wil jij nieuw talent zien voor ze arrogant en onuitstaanbaar zijn geworden? Kom dan nu! Snel! Ze zijn het al bijna!

Line-up:
Thjum Arts
Tobi Kooiman
Thomas van der Hulst (http://facebook.com/thomas.vanderhulst)
Jasper van der Veen

Thjum Arts is 24 jaar en weet nog steeds slechts in beperkte mate hoe hij zich moet verhouden tot de wereld. Daar heeft hij dan ook genoeg over te vertellen. Thjum stond al in de Finale van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. Ook won hij de publieksprijs van de Comedy Talent Award 2017.

Tobi Kooiman, comedian en wiskundige, doet verwoede pogingen om zijn logica toe te passen op het leven. Als je benieuwd bent waarom dat meestal tevergeefs is, is er maar één optie: kom naar hem kijken en luisteren. Hij won drie verschillende comedyprijzen en bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Jury: De prijs voor de grootste grapdichtheid deze avonden gaat naar deze meneer. Tobi Kooiman maakt comedy van hoog en intelligent niveau en verpletterde de zaal met materiaal waar menig gearriveerd stand-up comedian stikjaloers op zal zijn.

Thomas van der Hulst, oprichter van Barracuda Productions. Richt zich op: Comedy, stukje consultancy en bouwt ook kleine websites met name voor het MKB. In deze capaciteit dus als comedian. Focus ligt op het ontwikkelen van materiaal met komische content.

Jasper van der Veen is een innemende comedian met een groot hart en een giftige tong. Hij komt uit Groningen, deed een kleinkunst opleiding in Amsterdam en speelde bij ComedyTrain. Nu werkt hij aan zijn eerste cabaretprogramma.

Comedy à la Thjum vindt plaats bij Nieuwe Erven in de grote zaal. Nieuwe Erven is meer dan een podium. Je kunt er genieten van o.a muziek, theater en literaire voorstellingen.

Datum: Vrijdag 25 januari 2019
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur
Entree: € 5,00

Een voorproefje van Tobi Kooiman? https://youtu.be/8puqP4HbxWI