Minifestival Jazz & Muziektheater | geannuleerd

Minifestival Jazz & Muziektheater | geannuleerd
Wanneer:
15/03/2020 @ 15:00 – 18:00
2020-03-15T15:00:00+01:00
2020-03-15T18:00:00+01:00
Kosten:
12,50
Minifestival Jazz & Muziektheater | geannuleerd

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) is onze programmering opgeschort tot en met 31 maart 2020.
 Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Overheid. Gekochte kaarten blijven op een nader bekend te maken datum geldig.Een mini-festival bij Nieuwe Erven! Zangeressen Beer Baart en Annemiek van Bussel presenteren hun beider programma’s. Zo kunt u genieten van jazz uit de gouden tijden van The Great American Songbook, lachen en mijmeren over uw jeugd en toekomst met “Meisjes van 50”.

Geschikt voor iedereen die houdt van goede muziek, originaliteit en genieten op de zondagmiddag! Graag stellen wij aan u voor:

 

BB’S JAZZTRIO (Beer Baart Jazztrio)

Betekenisvolle teksten, loepzuivere zang, spannende improvisaties en een aanstekelijke swing komen bijeen in BB’s Jazztrio. Dit combo rond zangeres Beer Baart legt zich toe op veelal minder bekend werk uit de gouden tijden van The Great American Songbook.

Songs over liefde, verlies en vooral doorzettingsvermogen. Beer haalt ze onder het stof vandaan en laat ze weer schitteren. Dat is geen toeval. In songs als ‘Pick Yourself Up’, ‘You Must Believe In Spring’ en ‘Smile’ is het of ze uit haar eigen ervaringen put.

Ze weet zich begeleid door de veteranen Hans Knapp (gitaar) en Jeroen de Valk (bas). Beiden hebben een solide cv opgebouwd, met buitenlandse tournees en concerten tot aan het North Sea Jazz Festival.

https://www.facebook.com/BBs-Jazztrio-334237563889828/

 

MEISJES VAN 50 (een muzikale voorstelling van Annemiek van Bussel en Erik Raayman)

“Hoera, het is gelukt, we zijn vijftig! We doen interessante dingen – nee, sterker nog, we zíjn interessant! We hebben carrière gemaakt, liefdes gehad en gehouden, kinderen grootgebracht, van alles overwonnen, in onze kracht gestaan, ons te pletter gewerkt, wat wil je nog meer? Oké, graag íets meer tijd… en kan er éven op de pauzeknop worden gedrukt alsjeblieft, zodat we nog wat langer kunnen genieten?”

Meisjes van 50 is een op het eerste gezicht lichtvoetig programma dat rond prachtige Nederlandstalige chansons ook ontroert en verstilt. Met repertoire van onder meer Huub van der Lubbe en Ivo de Wijs, geschreven, gespeeld en gezongen door Annemiek van Bussel, op gitaar begeleid door Erik Raayman.  Regie: Lisi de Schepper.

Chansonnière Annemiek maakt speelse voorstellingen met muzikale verhalen rond Frans, Duitse en Nederlandse chansons. Sinds 2004 vormt zij met gitarist Erik Raayman “De Chansonsalon”.  Erik begeleidde iets langer geleden al Henk Elsink en Liesbeth List, staat nu nog regelmatig op het podium met cabaretier Ernest Beuving en natuurlijk met Annemiek.

https://www.facebook.com/Meisjesvan50/

Zaal open: 15.00 uur
Aanvang: 15.30 uur
Entree: € 12,50, tickets online via