Zomer- & Wintertheater

De laatste dagen van de zomer- en de kerstvakantie werken zo’n 40 kinderen en 20 volwassenen keihard aan een voorstelling. Als ze beginnen is er alleen een verhaal, een stapel planken, verf, spijkers en gereedschap.

Na dagen van hard werken, spelen en plezier maken, staat er een theatervoorstelling met zang en dans.

Voor informatie over specifieke voorstelling, vul je ‘wintertheater’ of ‘zomertheater’ in de zoekbalk aan de rechterzijde.

De 2019 Wintereditie Jeugdtheater :

” …. Mooi! Ik schrijf me meteen in: CLICK!

Lieve jeugdtheateracteur,

Nog even en dan is het kerstvakantie, heerlijk! Wat ga jij doen? Kom ook mooie dingen maken bij Nieuwe Erven. Dan gaan we in de eerste week van de kerstvakantie met jou en de rest van de crew een voorstelling maken die op zaterdagavond 28 december voor het publiek wordt gespeeld. Nodig iedereen alvast uit!

In vier dagen maken we met elkaar de decors, kostuums, rekwisieten, muziek, teksten, spel en plezier. Aan het verhaal is meegeschreven door 5 jongeren en het gaat ongeveer zo:

MUSEUM RuLeZ!
De ‘regels van het Museum’, maar ook ‘het Museum regeert’.


De suppoost van dit museum neemt het niet zo nauw met de regels, wat zo zijn consequenties heeft. Zodra hij het licht uit doet om naar huis te gaan, blijken de kunstwerken van het Museum het eigenlijk voor het zeggen te hebben.


De Kunst van Toen heeft een heeel andere kijk op de wereld dan de Kunst van Nu. Als die twee werelden na sluitingstijd tot leven komen dan… is het maar afwachten hoe het museum er in de ochtend er uit ziet…

We werken aan MUSEUM RuLeZ op 23, 24, 27 en 28 december. De voorstelling is 28 december om 20.30 uur. Kosten 80,- per deelnemer. Neem je iemand mee die minstens 2 dagen meewerkt als vrijwilliger, dan zijn de kosten voor jou 40,-. Heb je een krappe beurs? Er zijn mogelijkheden, informeer hiernaar bij david@nieuweerven.nl. Ben je ouder dan 11 jaar en wil je meedoen? Meld je dan aan via dit aanmeldingsformulier. 


Ik schrijf me in (yeah)!: CLICK!